DÜZCE / MERKEZ - Azmimilli İlkokulu

Ali KOLOĞLU - OKULMÜDÜRÜ

1975 yılında Düzce’de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Cumayeri’nde bitirdi. Lise öğrenimini Düzce Endüstri Meslek Lisesi Yapı Ressamlığı Bölümünü 1991 yılında bitirdi. 1999 yılında Afyon Kocatepe Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Yapı Öğretmenliği Bölümünden mezun oldu.

2000 yılında İstanbul - Bağcılar Münir Nurettin Selçuk İlköğretim Okulu’nda sınıf öğretmeni olarak göreve başladı.  Eylül 2006 tarihinde Düzce - Cumayeri Mehmet Metin İlköğretim Okulu’na sınıf öğretmeni olarak atandı. Mayıs 2007 yapılan yönetici atamalarında Çilimli Esenli İlköğretim Okulu’na Müdür olarak atandı. Daha sonra sırasıyla Merkez Çevrem İlkokulu, İrfan Öztürk İlkokulunda yöneticilik görevleri yaptı. 2023 yılı yönetici değişikliğinde Merkez Azmimilli İlkokuluna atandı, halen bu görevi yapmaktadır.

Evli ve iki çocuk babasıdır.